Obojite kuhinju

Ovih nekoliko fenomenalnih, a ipak jednostavnih kuhinja, može vam poslužiti kao inspiracija kako da pomoću malo boje osvežite vašu kuhinju, a sa tim i ceo enterijer stana.

obojite kuh 2.jpg

Zelena– Ova kuhinja je perfektan primer kako da svoju staru kuhinju možete da osvežite novom bojom, izaberite samo ton i obojite stara vratanca. Ne morate kupovati nove frontove da biste dobili novi izgled kuhinje.

obojite kuh 3.jpg

Upadljiva crvena– Imate staru kuhinju, u na primer tamnoj boji. Izaberite jedan zid koji je najpogodniji i obojite ga u crvenu boju ili zalepite šarene crvene tapete, ali pazite da to ne bude zid koji je u direktnom kontaktu sa vodom ili isparenjima… U suprotnom, možete ceo prostor između elemenata obložiti staklom, jer to je idealan materijal za održavanje.

obojite kuh 1.jpg

Narandžasta– Sa narandžastim tonovima oprezno. Ako vam je kuhinja neutralne boje, kao što je ova siva na našem primeru, slobodno ubacite nekoliko detalja u ovoj osvežavajućoj boji. Biće vam užitak da prvu jutarnju kafu popijete u vašoj novoj veseloj kuhinji.

obojite kuh 4.jpg

Svetla ili bela kuhinja- Savršeno će se uklapati sa raznobojnim pločicama tipa mozaika ili jerko zelenom zavesom na kuhinjskom prozoru. Možete okačiti i umetničku sliku ili poster u jarko žutoj boji na primer. Svakako bela boja je nepogrešiva varijanta za bilo koji model kuhinje u bilo kom prostoru.

obojite kuh 5.jpg

Toplo drvo- Možda nekome zvuči dosadno i staromodno, ali drvo je drvo. Naspram poliranih inox površina, providnih stolica ili ogledala, ovaj materijal deluje čudesno. Celu atmosferu svakako upotpunjuje zid od prve cigle.

Izvor


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s