Izložite dečije crteže

Deca vole da crtaju. Ohrabrite ih, pokažite da je njihov umetnički rad važan i obezbedite im kako da to izlože. Postoji mnogo ideja kako to možete da uradite. Sledi nekoliko primera.

Dessin1-1280px

Jedna od opcija da ih stavite na zid. Neka dete izabere jedan zid ili deo zida u svojoj sobi i nekoliko najlepših crteža. Nabavite jednostavne bele ramove različitih dimenzija bez stakla sa belom podlogom na koje se jednostavno može zalepiti papir. Još jedna od ideja je da se nekoliko interesantnih ramova u boji, koji su bez ikakve podloge, okači na zid, a dečiji crteži se kače i skidaju, menjaju po želji.

Dessin2-1280px

Izloženi kao prava umetnička dela. U uglu dnevne, spavaće sobe ili hodnika, pronađite mesto za jednu zanimljivu kompoziciju. Uramite originale, skenirajte u boji pa ih odstampajte kao postere na papiru ili platnu. Odštampajte i ukoričite najlepše crteže. Deca će biti srećna kada ih posle nekog vremena pronađu, prelistaju.

Dessin3-1280px

Crteži na žici- sajli. Šta još možete da uradite sa crtežima dece? Napravite veliki izložbeni pano. Da bi se ovo postiglo, postoji nekoliko opcija.
1 / Čelični kanp sa nosačima. Obično se koristi za zavese. Možete ga postaviti duž celog zida (ili samo njen deo, ako je veliki), i obesite male umetničke predmete.
2 / Postavite komad žice u boji na zid, a crteže zakačite štipaljkama u raznim bojama.

coussindessin.jpg

Još jedna mogućnost je da ih odštampate na dekorativnim predmetima za dom od tekstila kao što su jastučnice. Dobra ideja je i štampa na običnoj beloj šolji.

Toliko postoji jednostavnih ideja, treba ih samo osmisliti i pretvoriti u nezaboravna umetnička dela.

https://blog.photobox.co.uk/ideas-displaying-childrens-drawings/
https://www.bobvila.com/slideshow/ditch-the-fridge-7-new-ways-to-display-children-s-artwork-47930/cable-art-display

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s