Mini kuhinje

Ograničenje u raspoloživom prostoru za kvalitetno i funkcionalno rešenje potreba u kuhinji je oduvek predstavljalo veliki izazov i vrlo često tehnološki nerešiv problem za projektante.

mk 4.jpg

Odgovarajući na potrebe tržišta razvijen je program MINI KUHINJA, sa kojim se na minimalnom prostoru od 0,6 m2 organizuje potpuno funkcionalna kuhinja, koja se svojim izgledom može uklopiti u razne vrste enterijera, zauzimajući pritom minimalan prostor ali u isto vreme pružajući maksimalne mogućnosti za obradu namirnica.

mk 1.jpg

Ako imate dilemu da li u kancelarijski prostor da stavite kuhinju, svakako će vam pomoći model takozvane Biznis kuhinje, koji se po potrebi zatvara i svojim izgledom podseća na kancelarijski plakar.

mk biznis.jpg

U malim stanovima i garsonjerama, gde je svaki  m2  dragocen, pomoću različitih kombinacija elemenata, rešićete problem kuhinje. Svaki turistički objekat, koji nudi gostima apartmanski smeštaj, gotovo da apartman ne može zamisliti bez kuhinjskog dela, tako da je MINI KUHINJA u tom slučaju pravo rešenje.

mk 3.jpg

Ono što ovakav proizvod razlikuje od drugih je

  • Funkcionalnost i dizajn

Tehnološkim rešenjima i pristupu u projektovanju, MINI KUHINJA ne samo da je funkcionalna, već i kreativnim pristupom u osmišljavanju i realizaciji po estetskim kriterijumima prevazilazi mnoga rešenja standardnih kuhinja.

  • Modularnost

Slaganjem standardnih elemenata, koncept mini kuhinja omogućuje nebrojeno kombinacija dezena i dimenzija. Time se pruža mogućnost  kreiranja kuhinja prema potrebama.

  • Praktičnost

Osim izuzetno malog prostora na kome su sudopera, ugradna ploča, ugradni frižider i aspirator, mini kuhinje imaju i veliki prostor za odlaganje kuhinjskog pribora.

  • Kvalitet

Kvalitet materijala za izradu mini kuhinja, kao i kvalitet ugrađene kuhinjske tehnike je primaran jer garantuje dugotrajnost proizvoda.

mk 5.jpg

 

www.enel.cc

www.enterijer.rs


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s