Zlatne boje jeseni za vaš dom

Jesen je za mnoge asocijacija za raskoš. Plodovi iz prirode koje nam jesen daruje čine je bogatom i plodnom, a kao takva može zauzeti izuzetno istaknutu poziciju i u vašem domu. Jesen je godišnje doba koje budi mnoge emocije, a one mogu stvoriti različite ideje za jesenje pruređenje doma.

img39limg8limg1l

Prepustite se doživljaju, inspiraciji i novim idejama. Uvedite naglašene strukture, boje i materijale koje će povećati osećaj opuštenosti u prostoru. Drvo, paleta zemljanih boja, primena kamena ili opeke idealno će upotpuniti priču o jeseni u vašem domu. Kvalitetne tkanine sa zlatnim nitima mogu biti vrlo sofisticiran detalj pri uređenju. Detalji poput suvog lišća složenih u različite oblike i posude uneće toplinu u svaki deo stana koji bude dekorisan od dnevne sobe, hodnika, spavaće ili trpezarije.

img32l

Umesto mirisa lavande ili agruma koji simbolizuju proleće, dom u jesen i zimu treba obasipati mirisima vanile i cimeta koji će pobuditi osećaj topline.

img37l

Činija sa zrelim plodovima na trpezarijskom stolu, aranžnam od suvog cveća ili voća, venčić… samo su neke od ideja za dekorisanje.

img21l

Dekoretivne tkanine poput stoljnjaka, draperija ili podmetača, izaberite u toplim tonovima ili sa motivima jeseni kao što su bundeva, grančice, list žira, jabuka, kruška, ptice selice ili suvo cveće.

RTEmagicC_54.jpg

Odeberite jednu ili dve boje iz tople palete zemljanih tonova i primenite je na jastučnice, tepih, zavese ili prekrivač. Jesenji motivi su neiscrpna inspiracija i možete ih naći svuda oko vas.

foto
http://www.potterybarn.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s